Convencions, sopars d’empresa, teambuildings, presentacions de producte, congressos, jornades, banquets d’homenatge… En els menús per a empreses i entitats posem tota la nostra professionalitat a treballar. Perquè sabem que res no pot fallar en un esdeveniment . Perquè, de que tot surti perfecte, depèn la vostra i la nostra reputació. Volem ser el vostre partner gastronòmic i alimentar aquestes trobades amb els vostres valors corporatius.

Vivim immerses en un procés de transformació global i el món empresarial no pot quedar-s’hi al marge. La vostra organització també pot ser part del canvi, un agent transformador que sap cuidar cada detall amb el qual es presenta als seus públics. La tria de menús respectuosos amb el medi ambient i els animals no és una decisió feta a l’atzar, és una aposta estratègica amb el planeta. I en aquesta iniciativa podem ajudar-vos. Perquè la nostra cuina es basa en ingredients 100% vegetals i de proximitat, perquè utilitzem en la preparació i presentació dels nostres plats materials sostenibles i ens assegurem que els nostres proveïdors es guiïn per valors ètics i mediambientals.

I com que consciència, salut i gastronomia no estan renyits, els nostres aperitius, esmorzars, dinars o sopars seran el complement perfecte dels vostres esdeveniments corporatius. Els nostre repte és dissenyar menús a la mida de la vostra empresa que impactin els vostres convidats en tots els sentits. Servir plats deliciosos, respectuosos amb el planeta i que apostin per la salut dels comensals.

El nostre Instagram