Estacio Vegana | catering
80
page-template-default,page,page-id-80,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

catering

Tu tries el moment, nosaltres hi posem el sabor.

La Pausa

El mos relaxat i distès que afavoreix el descans i la conversa improvisada. Un parèntesi de colors i sabors. El glop d’energia per seguir avançant.

L’APERITIU

La cloenda saborosa i festiva que deixa amb bon gust de boca. El pica-pica que sorpren sense enfarfegar. El moment per apagar la gana i encendre xerrades.

EL BUFFET

El menú espontani que permet triar i remenar. Un tastet variat de receptes saboroses i saludables per gaudir en companyia. Plats per menjar al teu gust i sense presses.

L’ÀPAT

El dinar o el sopar sense presses, per gaudir dels sabors i assaborir el moment. Una proposta gastronòmica divertida, saludable i amb productes de temporada. El súmmum dels nostres menús.

LA FESTA

L’aniversari, la data assenyalada, la celebració més dolça. L’alegria que es cruspeix a queixalades. La taula per bufar espelmes, per recordar, per tornar a ser infants.

LES CARMANYOLES

L’àpat més pràctic i deliciós. El menú complet per continuar sense renunciar al sabor i a la bona alimentació. El menjar que es deixa portar.