Estacio Vegana | Taller cuina vegana: entrants gourmet
728
post-template-default,single,single-post,postid-728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Taller cuina vegana: entrants gourmet

Taller cuina vegana: entrants gourmet

Si ets d’aquelles persones que sempre està organitzat trobades amb la familia o amics no et pots perdre el taller que oferim, el proper dimarts 6 de març, d’entrants gourmet! . Et proposem 3 elaboracions colorides, fresques i amb una varietat de sabors explosiva. Aprendràs varies formes de presentar un mateix plat i podràs provar les receptes al final del taller.

*Ceviche de Mango
*Tartar de Remolatxa
*Paté d’alberginia amb cirerol caramelitzat

Preu per persona 10 eurets

Per a reservar la teva plaça, enviar un correu electronic a calveganic@calveganic.com i se’t confirmarà la reserva
-PLACES LIMITADES
Direcció: c/Llull 141, Barcelona

No Comments

Post A Comment